Nyt Medlem?

Dart er for alle!

Dart er pilespil – kendt fra de engelske pubber, men idag er det meget mere end en pubsport.

Koordination – Fokus – Præcision!637px-Dartboard.svg

Måske har du allerede set de store stjerner på tv?

Spillets regler er i sig selv meget enkle, man skal på færrest mulige pile spille sig fra 501 point ned til præcis 0 point, for at lande på præcis 0 point skal man ramme en double eller den kendte bullseye. Det lyder let, men uden koordination, fokus og præcision kan dette blive svært. Så træning, træning og atter træning! MEN MEN MEN Der er mange muligheder for at dyrke dart som en sport. Så fortvivl ikke, i Odins Dart Club er der plads til alle.

Junior?

Er du under 18 år – og har du lysten til at prøve kræfter med dartsporten? Så er du lige præcis i den målgruppe, som Dansk Dart Union vægter højst. De og Odins Dart Club vil gerne give netop dig muligheden for at lære vores sport at kende – og blive en del af Danmarks bedste sportslige sammenhold!

Som stort set alle andre sportsgrene, kan du også i dartsporten deltage på ungdomsvilkår og i de særskilte aktiviteter, stævner og turneringer, der er for vores unge spillere. Vi skelner ikke mellem flere forskellige ungdomsårgange – hos os er du ungdomsspiller indtil det halvår, hvori du fylder 18 år. Det vil sige, at man som ungdomsspiller dyster på lige fod – uanset om man er 13 år eller 17 år. (Kilde: spildart.nu)

Ståldart vs. E-dart.

Som nævnt tidligere er der mange muligheder for at dyrke dart som en sportsgren.

Den daglige turnering.

I ståldart er der mange muligheder for turneringsspil. Læs mere HER

E-dart spilles som double eller triohold i handicapinddelte rækker. Se mere HER

Andet.

E-dart spilles med handicapsystem og kræver derfor et “spillerkort”, dette kan købes i baren. Felterne på Medalist Spectrum maskiner er større end vi kender dem fra ståldart. I E-dartens laveste række (C) kan alle ekstraordinært være med da der spilles single out, man skal altså ikke ramme en double for at lukke/vinde, blot et stort felt svarende til den score man har igen.

For at kunne deltage i ståldart skal man købe et licensnr. hos Dansk Dart Union, dette er vi selvfølgelig behjælpelige med.

Seriøs eller Hygge? -Helt op til dig, vi glæder os bare til at tage godt i mod endnu en klubkammerat!

Netværk!

Ståldart i Danmark er organiseret under Dansk Dart Union – Dansk Dart Union er medlem af World Darts Federation og DIF

Elektrondart som spilles på Medalist Spectrum maskiner er organiseret under Dartliga.dk. Vi er den del af et kæmpe netværk, som du læse mere om på www.medalistworld.com. Efter hånden er denne art af dart blevet mere og mere kendt og populær i Danmark.

Uanset hvilken art af dart du ønsker at begive dig i kast med og uanset hvilket niveau eller hvilke ambitioner du går med vil Odins Dart Club være et oplagt valg for dig. Vi er en dartklub som lægger enorm stor vægt på det sociale sammenhold, hos os er dette nemlig en kæmpe stor del af sporten.

Hvis du er nybegynder har vi lånepile og vi vil glæde os til at dele vores sport og sammenhold med dig.

Meld dig ind nu som enten aktivt eller passivt medlem.

Send en mail til info@odinsdartclub.dk eller ring på 28 688 681.

Eller kom forbi klubben med din indmeldelse.

Indmeldelsesblanketten kan hentes Her

 

Reg. nr.: 6880
Konto nr.: 2209863

Swipp: 28 688 681 (Husk tekst).

 

Vi ses i Odins Dart Club.